“Basket es vida” i “Ricky Rubio Foundation” junts a l’Olímpic

  0

  El proper diumenge 11 de desembre a partir de les 17:30h, el Pavelló Olímpic de Badalona s’omplirà d’espectacle i bàsquet per una bona causa: recaptar fons per a contribuir a la construcció del primer gimnàs pediàtric a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. 

  Els fons que es recullin es destinaran a un dels projectes més destacats de The Ricky Rubio Foundation juntament amb la Fundació La Caixa: el nou Gimnàs Pediàtric a l’Hospital de la Vall d’Hebron, una moderna sala de rehabilitació física que serà cabdal en la recuperació activa

  Es tracta de la iniciativa Basket es Vida’, una associació dedicada a millorar les condicions de vida dels infants que pateixen càncer, que va ser una de les cinc Històries Basket Lover premiades l’any 2020 i que compta amb la col·laboració de The Ricky Rubio Foundation. Ara, estrena una gira que el portarà per diferents ciutats arreu de l’estat espanyol en una ruta solidària que fa la seva primera parada a Badalona, amb el suport del Club Joventut Badalona.

  Figures destacades com Tresco, Flopball, Ari Geli, Papi Gavi, Edu Esteve, Nach, Cepeda i Luca, del projecte Luca de The Ricky Rubio Foundation, són alguns dels participants ja de l’esdeveniment. També comptarà amb la presència dels ex-jugadors professionals Víctor Sada i Roger Grimau. Els jugadors de la Penya, Albert Ventura i Joel Parra, seran els entrenadors dels dos equips.

  Hi haurà humor i entreteniment amb regals, sortejos, balls i actuacions musicals en el descans. Les entrades es poden comprar ja a un preu de 8 euros a la pàgina www.penya.com.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí