BDN Capaç avisa que podria quedar-se sense projecte si no s’aprova al novembre

  0
  51
  IMG_8168.JPG

  28/10/2016 – El govern no porta al Ple d'octubre cap projecte i l'entitat tem quedar-se sense res si no s'aprova el mes vinent.

  El desenllaç del 'culebrón' Badalona Capaç s'allargarà, com a mínim, un altre mes. El Ple de setembre ja va evitar debatir la qüestió i el govern va guanyar 30 dies més per poder cuinar una nova alternativa i consensuar-la amb la Fundació. El moviment no va agradar gents el col·lectiu, però es va aseure a escoltar la nova idea del govern: la construcció d'un centre amb diners municipals en uns terrenys del barri de Montigalà. BDN Capaç va recollir el guant, valorar la proposta i la va dur davant els pares. Els membres de la Fundació van rebutjar l'alternativa i van demanar que s'aprovés aquest dimarts el seu projecte inicial.

   

  No obstant, el Ple de dimarts no va comptar amb cap punt a l'ordre del dia relatiu al projecte, fet que va indignar i molestar la Fundació. Per això, dimarts van mostrar la seva indignació davant els mitjans a la plaça de la Vila, i van avisar que, si el projecte al Turó de l'Enric no es duu a terme el proper Ple, el mes de novembre, temen perdre el preacord, que fa poc van renovar amb la Hàbitat Iniciativa. Des del govern apunten que aquesta modificació dels acords entre la Fundació i l'altra part privada, amb la que Badalona Capaç podrà conservar el seu patrimoni de la Cros d'aquí a 99 anys, va fer que una part de l'expedient urbanístic estigués incompleta i per això no es pogués portar a Ple. Fonts de l'entitat, no obstant, asseguren que tot estava en ordre, que tots els documents es troben a l'Ajuntament des de fa temps i es diuen “enganyats”.