Rebuig unànime a la proposta de l’Ajuntament

  0
  52
  CvzGLcSWYAEDNO5.jpg-small.jpeg

   

  28/10/2016 – L'assemblea de socis del CF Badalona va votar en contra, de manera unànime, a la proposta que va fer l'ajuntament de la ciutat pel conveni d'ús del nou Estadi Municipal.

   

   

  L'assemblea de socis del CF Badalona va votar en contra, de manera unànime, a la proposta que va fer l'ajuntament de la ciutat pel conveni d'ús del nou Estadi Municipal.

   

  No hi havia acord, abans que comences l'assemblea, entre la directiva del club escapulat i l'ajuntament de Badalona en el conveni que determinarà la gestió de l'estadi. Un cop exposada la proposta del consistori als socis badalonistes per part del president, Miguel Ángel Sánchez, i sotmesa a votació, el rebuig va ser unànime. Sánchez assegura que, segons el que proposa l'ajuntament, "no tindrem cap dret sobre estadi ni sobre la seva explotació; enfonsaria el club i el deixaria sense recursos". La directiva del Badalona té previst reunir-se a fi de valorar la resolució de l'assemblea i estudiar el camí a seguir amb relació a la negociació del conveni amb l'ajuntament.