Belsa Dojo celebra el Samurai Trophy Barcelona 2014

  0
  45
  Belsa Dojo.jpg

  27/06/2014 – Amb aquesta competició, el club badaloní celebra 40 anys de karate kyokushin.

  El passat dissabte, 21 de juny, el Poliesportiu de Pomar es va omplir per acollir el Campionat de Karate Kyokushin Samurai Trophy Barcelona 2014, organitzat pel club badaloní Belsa Dojo, en marc de les activitats de celebració del seu 40è aniversari. Infinitat d’amics, companys i mestres de diferents disciplines marcials del club badaloní i d’arreu de Catalunya es van sumar a aquesta competició, que es va dividir en tres categories: pes lleuger, pes mitjà i open -per a més de 80Kg-.

   

  Prèviament a les finals es van realitzar unes esplèndides exhibicions, en primer lloc els senseis Pedro Hidalgo i Carlos Ortiz van realitzar una demostració de ‘Shintaikan Yubibojutsu’; tot seguit, el mestre Pau-Ramon realitzà una magistrar mostra de l’aplicació d’elements quotidians aplicats en defensa personal, i finalment el sensei Xavier Pitarque va fer un impecable execució del kata Tensho i un espectacular ‘tameshiwari’. A la seva finalització, en sensei Agustín Mulero va donar pas als parlaments i agraïments per part del club badaloní. Pel que fa els classificats, el shorin ryu Jordan Herra es va proclamar campió a la categoria de pes lleuger; mentre que el nintai Lhoussayne Quabid a la de pes mitjà, i el now dojang Jonathan Redondo a la categoria d’open, aquest últim va rebre un ‘kabuto’, rèplica del casc que portava el famós samurai Oda Nobunaga. A més, el director de l’Asociación Española de Karate Shotokan Tradicional, el mestre José E. Bouzas, va fer entrega d’un espectacular bokuto tradicional, rèplica d’un sabre de fusta utilitzat per Miyamoto Musashi.

   

  Belsa dojo és un club pioner del karate kyokushin català i espanyol, fundat pel shihan Pere Beltran, i que ha aconseguit més de 100 podis entre campionats nacionals i internacionals. “Tot va començar com una afició, perquè en la època de l’any 1974 ningú s’havia que era el karate”, ha destacat Beltran.