Mitja hora d’intensa pluja causa greus problemes en alguns punts de Badalona

  0
  44
  canoa.JPG

  10/06/2013 – La pluja ha deixat imatges més que sorprenents, sobretot en l'entorn de l'estació de Renfe i el pas subterrani de Martí i Pujol cap a la platja.

  La tempesta que ha assolat bona part de Catalunya aquest cap de setmana no va passar de llarg per Badalona. Més aviat tot el contrari. Dissabte, aproximadament mitja hora de pluja va crear un petit caos a alguns indrets de la ciutat. Entre ells, el més destacat, va ser la part de Martí i Pujol més propera a la platja i l’entorn de l’estació de Renfe. El pas subterrani que condueix cap a la platja per sota de les vies del tren va quedar completament inundat i va deixar en les retines de molts veïns unes imatges totalment sorprenents. La climatologia ha obligat els serveis municipals a actuar sense descans durant bon part del cap de setmana, amb especial atenció al dissabte.

   

  La intensitat de la pluja va deixar 22 litres en els prop de 30 minuts de precipitacions, un dels registres més elevats de tot Catalunya.

   

  Us deixem amb algunes de les fotografies -de diferents veïns i veïnes de Badalona- més compartides i comentades a través de les xarxes socials aquest cap de setmana. Si vau fer fotografies sobre les ruixades de dissabte i les voleu compartir, ens les podeu fer arribar al correu [email protected] amb el vostre nom i les publicarem al diari del proper divendres.