Entrenar és la prioritat

  0
  micosam.jpg

  12/07/2015 – La RFEN confirma la baixa de Mireia Belmonte en l’última jornada del campionat d’Espanya d’estiu celebrat a les piscines Picornell.

   

  A escasses setmanes per l’inici del Mundial de Kazan, els últims detalls de la preparació són claus per a qualsevol nedador, i més per una de les estrelles internacionals d’aquest esport: Mireia Belmonte.

   

  La badalonina s’ha reincorporat a la dinàmica normal d’entrenaments després de superar dues lesions a les espatlles, tot i que ha optat per no participar als campionats d’Espanya d’estiu que aquests dies se celebren a les piscines Picornell de Barcelona.

   

  Després de confirmar la seva baixa en els dos primers dies de competició, la RFEN ha emès un comunicat oficial afirmant que Belmonte tampoc nedarà les dues proves que tenia previstes per avui: els 200 estils i els 400 metres lliures.

   

  Que Mireia Belmonte no hagi participat al nacional de Barcelona no ha de generar dubtes. Divendres passat, la pròpia nedadora de la Salut va confirmar que seria a Kazan amb la delegació espanyola.

   

  Avui, Belmonte se segueix entrenant per arribar al Mundial en les millors condicions possibles. Ara, a escasses setmanes de la competició més important de la temporada, la preparació és la prioritat.