Bon inici de temporada de llaüt del mediterrani per a Badalona

  0
  Rem Badalona.jpg

  30/03/2015 – En aquesta primera competició han participat els tres clubs Nàutic Bétulo, Natació Badlaona i Rem Badalona, en què els dos últims s'han repartit les victòries de totes les categories.

  Aquest diumenge ha començat la temporada de rem 2015 amb llaüt del mediterrani a Roses, on han participat els clubs de Rem Empuriabrava, Rem Santa Cristina, Natació Badalona, Nàutic Bétulo i Rem Badalona a les categories cadet, juvenil, veterà i absolut.

   

  Pel que fa Natació Badalona i Rem Badalona s'han repartit les victòries de totes les categories. El cadet mixt de Rem Badalona ha guanyat, mentre que en categoria juvenil ha estat el Natació. Final de veteranes dels tres equips de la ciutat, imposant-se en una final ajustada el Natació a Rem Badalona. I a la categoria absolut, domin total dels nois i les noies de Rem Badalona; els nois imposant-se a Natació i Rem Empuriabrava, i les noies a Bétulo, Natació Badalona i Rem Empuriabrava.

   

  Aquesta regata, que és una preparatòria pels Campionats d'Espanya i Catalunya, tindrà una nova cita el proper 19 d'abril al Port de Badalona.