Els Dracs s’imposen als Pioners per 0-48

0
    31

30/03/2015 – Quarta victòria pels Badalona Dracs, que s'han mostrat molt superiors i van dominar el partit en tot moment.

Quarta victòria per als Badalona Dracs (4-2), que com va succeir en el partit de la primera volta disputat a Badalona (54-14) es van mostrar molt superiors als Pioners (1-5). L'equip de L'Hospitalet encaixa la quarta derrota consecutiva i l'ombra de tenir que disputar la promoció de descens és ja molt allargada.

El partit va estar dominat en tot moment pels jugadors negre i plata, que van moure les cadenes amb fluïdesa i en defensa van estar molt sòlids. En el primer quart només es va anotar un touchdown, amb una carrera de Curtis Canon (0-7), però abans del descans la bretxa en el marcador ja va ser un llast per als Pioners (0-20).

En el segon quart van anotar el quarterback Sergi Gonzalo, amb una carrera d'una iarda, i Joan Carles Bartra, en una jugada de pas. A la represa Curtis Canon va ampliar amb un altre touchdown la seva compta particular (porta ja anotats 15 aquesta temporada), demostrant el seu poder en el joc terrestre.

A l'últim període, Rubén Beltrán (després del segon pas del touchdown de Sergi Gonzalo), Kevin Duley (amb una intercepció retornada per a touchdown) i Ian Escoda, amb una carrera de 35 iardes, van arrodonir la victòria per als Dracs, que a la propera jornada rebrà a casa al líder, València Firebats.