Desastre inesperat

0
    30

29/03/2015 – L'Olot esbudella un Badalona desconegut a Montigalà amb una golejada històrica. L'equip de Manolo González perd una oportunitat d'or d'enganxar-se al play off en una jornada en què els resultats li eren favorables.

Des del primer moment que només hi va haver un equip damunt del rectangle de joc: l'Olot. Els garrotxins no van tenir rival i van ser amos del partit des de la sacada inicial fins al xiulet final. Ben segur que no esperaven trobar tantes facilitats per part de la defensa escapulada. Tot plegat va fer que quan encara no s'havien acomplert els primers 45 minuts el duel estigués dat i beneït.

Els gols de Coromines, poc després del primer quart d'hora, Robert Simón, a la mitja hora, i Héctor Simón, poc abans del descans, van noquejar l'equip de Manolo González. El tècnic gallec, per cert, va haver de deixar el terreny de joc, expulsat just després del 0-2, segons l'acta arbitral, per dirigir-se a un dels àrbitres assistents amb el gest que simula la col·locació d'unes ulleres. En aquell moment, González ja havia canviat les seves peces per mirar d'aturar l'hemorràgia defensiva que patia el seu equip. Bermudo al lateral esquerre, Fran Grima al dret, Óscar Sierra al centre de la defensa i Álvaro Vega, de mig centre. Però no hi va haver manera.

En la segona part el guió va ser més que previsible: L'Olot esperant còmodament al seu terreny i el Badalona buscant un gol esperançador a la desesperada. Però qui va marcar va ser, un altre cop, el conjunt gironí. I, si a la primera part ho havien fet els ex-escapulats Coromines i Robert Simón, el 0-4 el va fer David López, un altre futbolista que ha defensat la samarreta del CF Badalona. Una mala tarda, sens dubte.

FITXA TÈCNICA

Badalona: Marcos; Óscar Sierra, Álvaro Vega, Amantini, Fran Grima; Juanjo Prior, Toni Lao (Kevin Gissi, 70'), Bermudo; Raúl Torres (Xavi Ferrón, 57'); Marc Mas (Fran Bea, 70') i Abraham.

Olot: Wilfred, Canal, Mousa, Germán, Rojas (David López, 73'), Abel, Carlitos, Héctor, Robert (Uri Santos, 57'), Sana (Rubén Canelada, 57') i Corominas.

Gols: 0-1, Coro (16’); 0-2, Robert (28’); 0-3, Héctor (39'); 0-4, David López (81').

Àrbitre: Eduardo García Ballesteros (col·legi riojà). Va amonestar els locals Prior, Sierra i Amantini i el visitant Germán. Va expulsar el tècnic Manolo González per "dirigir-se a un assistent en senyal de disconformitat (…) fent un gest amb les seves mans sobre els seus ulls, simulant la col·locació d'unes ulleres".