Bona actuació d’Adrià Fernàndez del CTT Badalona a Portugal

  0
  Adria Fernandez.jpg

  25/11/2015 – El jugador badaloní va participar la setmana passada a l'Open Internacional Júnior i Cadet de Portugat, a Loulé (Algarve).

  El jugador del Club Tennis Taula Badalona, Adrià Fernàndez, va participar al llarg de la setmana passada a l'Open Internacional Júnior i Cadet de Portugal, a la localitat de Loulé, a la regió de l'Algarve.

   

  Fernàndez va començar la seva participació escalfant motors a la categoria júnior, amb jugadors de més edat i experiència que ell. Tot i jugar a un bon nivell, no va aconseguir classificar-se per al quadre final, al cedir per només un onze en el partit clau i va quedar relegat al quadre de consolació, on va superar diverses rondes fins a quarts de final, on va caure davant l'espanyol De las Heras per un ajustat 3 a 2.

   

  Entre la competició individual júnior i la cadet, es van disputar les proves d'equips, on el badaloní faria parella amb el també català Arnau Roca, en el combinat anomenat Espanya B, ja en categoria cadet. Els catalans van caure en un grup complicat, amb Xina com a favorit, però van aconseguir vèncer a Anglaterra B i a Portugal G amb relativa comoditat, a més de plantar cara als xinesos (1-3 i 6-10 en jocs).

   

  Ja al quadre final, Fernàndez i Roca van desplegar un gran joc, derrotant a França per un increïble 3 a 0, tot i haver de vèncer cada punt per 3 a 2. Però l'endemà, a quarts de finals, els holandesos van barrar el pas als catalans derrotant-los per un clar 3 a 0 i on només Fernàndez va sumar un joc. Destacar que Holanda va arribar a la final, derrotant als austríacs, que partien com a favorits.

   

  En individual cadet, el jove badaloní es va classificar com a segon de grup, derrotant als portugesos Camara i Rodirgues i caient amb el francès Courgeon, a qui havia derrotat el dia anterior a la prova d'equips. Courgeon és el vigent Campió de França aleví. Una vegada al quadre final, Fernàndez va tornar a ensopegar amb Bogie, el jugador holandès amb qui s'havia enfrontat la jornada anterior, amb idèntic resultat (1-3), tot i que amb parcials més ajustats.

   

  En dobles, prova que es disputa a eliminatòria directa, Roca i Fernàndez van tornar a fer parella tant en júnior com en cadet, sense aconseguir superar cap ronda.