L’Agrupació Gallega Agarimos recapta 2.000 quilos d’aliments

  0
  37
  DSCF7884.JPG

  25/11/2015 – Càritas repartirà els productes recollits entre les parròquies de la ciutat que atenen famílies sense recursos.

  El passat dissabte, 21 de novembre, el Centre Comercial Montigalà va acollir la segona edició del Festival Solidari de l'Agrupació Cultural Gallega Agarimos de Badalona, on van participar més de 250 membres de les principals entitats de cultura popular catalana, andalusa, aragonesa i gallega amb seu a Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà, L'Hospitalet de Llobregat, i que van oferir diverses actuacions durant set hores.

   

  En total es van recollir dues tones d'aliments al llarg de tota la jornada, que Càritas distribuirà a les parròquies de la ciutat.

   

  Des de les del 10 matí a 8 del vespre, el Centre Comercial Montigalà va ser l'escenari de diverses actuacions de música i ball popular de 13 entitats: Casa de Huelva de Badalona, Grallers de Santa Coloma, ACRA Ciudad de Badalona, Asociación Rosalía de Castro de Cornellà, Extremo Puro y Bordón de Raquel Alegría, Centro Aragonés de Badalona, Asociación Casa Galega de Hospitalet, Flamenco Vivo, Ateneu de Llefià, El Tacón del Duende, Asociación Extremeña Zurbarán de Badalona, Casa de Córdoba de Badalona i Agarimos de Badalona.

   

  Des de l'Agrupació Cultural Gallega Agarimos volen agrair la participació veïnal per col·laborar en aquesta recollida d'aliments, ja que Badalona ha demostrat un cop més que és solidària amb els més necessitats. A més, no han posat en dubte en la convocatòria de la tercera edició del festival solidari.