Més de 500 parades tornaran a omplir el Mercat del Trasto

  0
  56
  Mercat del Trasto de Nadal 1_0.jpg

  26/11/2015 – El parc de les Muntanyetes, al barri de Puigfred de Badalona, acollirà aquest 29 de novembre la 18a edició del Mercat del Trasto.

  El parc de les Muntanyetes, al barri de Puigfred de Badalona, acollirà aquest 29 de novembre la 18a edició del Mercat del Trasto, una fira que té com a objectiu donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti.

   

  Enguany el Mercat del Trasto, on es muntaran més de 500 parades, està emmarcat dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus i, per aquesta raó hi haurà dues carpes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona on s’oferirà, per una banda, informació sobre el compostatge casolà i, per l’altra, una activitat adreçada al públic familiar sobre el malbaratament alimentari i com es poden aprofitar millor els aliments.

   

  A més, l’Obrador de la Riera, oferirà el taller Art al trasto, una activitat participativa, de creació i reciclatge per fer una obra conjunta amb materials de rebuig. Un cop finalitzada l’obra se li donarà una segona vida com a decorat per a la Primera Fira d’Art que es celebrarà el dia 12 de desembre a la plaça Pau Casals de Badalona.

   

   

  Recollida solidària de menjar

   

  Com cada any el Mercat del Trasto també té una vessant solidària i totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, oli i/o llet) que es donarà al Banc dels Aliments de Badalona. Aquesta acció també és oberta a qualsevol persona que ho desitgi i, al mateix Mercat del Trasto, hi haurà un punt de recollida de les donacions de menjar.