El filial del CTT Badalona segueix sumant

0
    34

17/11/2015 – Mentre el Sosmatic descansava, el segon equip, Titus Badalona, va agafar protagonisme davant els Lluïsos de Gràcia i va vèncer per 4 a 2.

En una jornada on l'equip de Primera Divisió descansava, el protagonisme ha estat pel segon equip, el Titus Badalona. L'equip de Segona Divisió del Club Tennis Taula Badalona continua endavant amb una nova victòria que li dóna tranquil·litat de cara a l'objectiu de la permanència, ja amb cinc victòries per només una derrota. L'equip es va aprofitar del descans del Sosmatic Badalona i va poder alinear jugadors que a priori acabaran la temporada jugant a Primera.

El jugador visitant Xavier Casadevall va donar els dos punts als Lluïsos de Gràcia, mantenint així la seva imbatibilitat per aquesta temporada. El juvenil Adrià Fernàndez amb dos punts i Angel Carrión i Marc Serra amb un punt cadascú van tancar el marcador amb 4 a 2 en un partit que s'hagués pogut complicar en qualsevol moment.