Bones sensacions abans de la recta final

0
    23

9/5/2016.- L’Ademar comença aquest diumenge la eliminatòria prèvia a la final i el Lllefià el play off de permanència. El Badalonès no sabrà fins el proper dia 17 el rival de les semifinals

Victòria del Badalonès al camp del Morell en un partit de tràmit abans de la fase final. Abans es decidirà el millor segon en una eliminatòria prèvia i el proper 17 de maig es farà el sorteig amb els tres primers de cada grup per saber els aparellaments de les semifinals.

Al partit contra el Morell, l’encert en triples, 15, va donar la victòria als dimonis. Les baixes va fer que l’equip es presentés amb només 9 jugadors disponibles. Tot i així, sempre van controlar el partit i van anar per davant al marcador fins el 77-86.

A Segona, els Maristes van celebrar el campionat  després de la victòria a Barberà. L'Ademar tanca la fase regular com a líder del grup 3 i comença les fases per intentar acabar també com a campions de Catalunya de la categoria. L'eliminatòria prèvia a la final comença aquest mateix diumenge a Santa Eugènia de Berga

L’últim partit de la fase regular  va ser igualat al primer quart, 16-18, però al segon l’Ademar va començar a marcar distància amb diferències que van arribar als 10 punts. Als últims dos minuts abans del descans van baixar la intensitat i la diferència es va quedar en tres punts, 31-34.

A la represa, semblava que tenien el partit controlat però un parcial de 13-3 en tres minuts va fer que el Barbaerà li donés la volta al marcador i es col.loqués per davant, 55-50. A l’últim quart, l’Ademar va tornar a posar les coses a lloc i es va posar per davant gràcies a la millor defensa. Un parcial de 14-4 va suposar un avantatge de 5 punts que van saber administrar als minuts finals fins el 68-70.

El derbi de la última jornada de la fase regular va ser pel Llefià gràcies a un tercer quart on va anotar 34 punts davant una tova defensa del Natzaret, després d’una primera part igualada. El Llefià anotava tot el que llençava i el Sant Andreu es va veure incapaç d’aturar l’allau. El 69-26 del tercer quart evidencia el que va passar sobre el parquet.

El Natzaret va tirar d’orgull i va reduir la diferència fins els 9 punts a falta de 3 minuts. Però es van quedar sense forces i el Llefià va tornar a tirar d’encert per sumar la sisena victòria consecutiva. La derrota posa punt i final a la temporada del Natzaret que descendirà de categoria.

El Llefià arriba en plena forma a la promoció de permanència. El primer partit serà contra el Lima Horta aquest mateix dissabte a casa a les 17.45h.