Massa líders

0
    29

9/2/2016.- El Sant Andreu va plantar cara al Tordera però al final es va imposar la superioritat física i tècnica del rival. També a Segona, el Tordera es va endur el duel a les alçades amb la Minguella.

El Tordera va començar amb dos triples i una cistella que li donaven el primer avantatge. El Natzaret va intentar tallar la sortida amb canvis defensius per aturar els contraatacs i evitar les segones opcions que tenia el líder gràcies a la seva superioritat física.

Gràcies a la tàctica i els relleus constants a la banqueta per buscar superioritats en atac, el Sant Andreu va entrar al partit i va guanyar el parcial tot i que la diferència al descans es mantenia, 44-37.

El Tordera va intentar trencar el partit amb una sortida explosiva a la represa i amb un parcial de 10 a 3 va marxar de 14 punts, 53-39. Però el Sant Andreu no volia marxar del partit i amb 8 punts consecutius d’Eli Calvo i apretant en defensa va reduir la diferència fins els 10 punts.

A l’últim quart, un nou 11-2 de sortida ja seria definitiu i el Sant Andreu va cedir davant el líder invicte de la categoria, 79-58.

A segona, gran ambient a Casagemes per veure el millor partit del grup. S’enfrontaven primer i segon amb el campionat en joc i finalment el líder es va imposar.

El gran inici de la Minguella, 25-8, va obligar el Tordera a esforçar-se a fons per recuperar el desavantatge. El potencial de les jugadores americanes va anivellar el partit al tercer i finalment van sentenciar a l’últim. Tot i la derrota, el partit va servir per celebrar l’ascens a Primera i una gran temporada de la Minguella.

Victòria del Joventut Badalona Femení al derbi amb el Llefià. El partit va ser molt equilibrat durant els primers 2 quarts, amb Iria Rodríguez i Miriam Valls liderant el Llefià i M. Merino i Anna Calabria destacant a l’equip verd-i-negre.

Les locals van comepensar els errors en tirs lliures amb els punts d’Ainhoa Cuesta. El Llefià va fer molt mal amb la defensa 2-3 durant pràcticament tot el partit però li costava trobar el ritme adequat.  Al descans les diferències eren mínimes.

Amb les jugadores interiors carregades de faltes, el Joventut va pujar la concentració per no cometre errors i pressionant a tota la pista van poder obrir una escletxa de 8-10 punts. El Llefià va aprofitar les errades del rival i la feina de Miriam Valls i Laia Casas per reduir la diferència a 4 punts.

A l’últim quart, van ser les verd-i-negres les que es van posar en zona i van tornar a marxar, amb avantatges de 16 punts. El Llefià, més just de forces i sense rotació exterior, ja no va poder reaccionar i la diferència es va mantenir fins el 63-49 final.

El Joventut Badalona Femení tancarà la lliga amb un derbi visitant el Natzaret, dissabte a les 16h i el Llefià jugarà un altre derbi diumenge a casa a les 19.30h. contra la Minguella.