Bronze per al Club Rem Badalona en el Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani

0
    51

27/05/2014 – El Club Rem Badalona aconsegueix la tercera posició per darrere de Torrevella i Alacant amb un temps de 6:29,40.

Per tercer any consecutiu, l’equip Juvenil masculí del Club Rem Badalona aconsegueix fer podi al Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani celebrat a Màlaga el passat cap de setmana, 24 i 25 de maig, al Real Club Mediterráneo.

26 clubs d’Andalusia, Múrcia, País Valencià i Catalunya han participat en el X Campionat de Banc Fix del Mediterani. En un any complicat, el club badaloní ha viatjat a Màlaga tan sols amb els nois juvenils.

Dissabte al matí, els nois van celebrar les eliminatòries enfrontant-se als clubs de Nàutic Campello i Regats de Alicante. En una excel·lent regata, malgrat l’estat de la plantilla no estava al cent per cent, es van imposar i classificar per a la final del diumenge.

En una gran final, es va imposar la Cofradía de Pescadores de Torrevieja amb un temps de 6:20,38. En canvi, el Club Rem Badalona es va quedar a només tres dècimes de la medalla de plata i es va imposar l’equip R.C. Regatas Alicante que va fer un temps de 6:29,10, mentre que el Badalona, 6:29,40. I en quart lloc, el R.C. Mediterráneo de Málaga amb 6:33,62.