El Protec Badalona assoleix l’ascens a Primera Territorial

  0
  Protec Badalona.JPG

  27/05/2014 – Els badalonins es van enfrontar amb els d'Edelma Calella i no s'esperaven assolir l'ascens de categoria.

  El Protec Badalona ha assolit l’ascens a Primera Territorial -segona categoria provincial- en un brillant partit de promoció celebrat el passat cap de setmana a Cardedeu.

   

  Després de quedar tercers del seu grup a la fase regular de Segona Territorial ‘A’, el Protec Badalona va haver de jugar un play off de promoció on va superar als Sant Quirze, Jema i Bellvitge. Els badalonins quedaven cinquens de 2a Territorial ‘A’ i s’havien de jugar el tot pel tot contra el campió de 2a ‘B’, l’Edelma Calella, un dels clàssics del tennis taula català.

   

  Els blaus s’han emportat el partit per un clar i inesperat 6 a 0. El Protec Badalona ha presentat el seu equip més fort, format per Víctor Pané, com a base; Ricard Dalmau, com a segon, i Fernando Márquez, un palista que aguanta la pressió i que en cas d’anar el partit igualat s’havia de jugar el punt definitiu. Pané va guanyar el primer partit contra Yuri Demin per 3-2 remuntant un 0-2 en contra. El joc d’atac de Pané va poder contra el joc incòmode de Demin. El segon partit va enfrontar a Márquez contra un dels millors jugadors veterans estatals, Jaume Puig. Fernando no li va donar opció i amb un servei efectiu i un joc de revés agressiu, es va emportar el partit per un clar 3-0. Per altra banda, Dalmau va sumar el tercer punt de l’equip guanyant al jove Albert Plaza per 3-1, fent gala de la seva experiència i de la seva dreta demolidora. El punt definitiu l’havia aconseguit Pané guanyant per 3-0 a Jaume Puig en un partit més ajustat del que indicava el marcador.

   

  Amb tot decidit, en el cinquè partit, el Calella va fer jugar a la jove Núria Matas en comptes de Demin. Dalmau va guanyar per 3-0 seguint amb la seva bona dinàmica dels últims partits. Márquez, per la seva part, va arrodonir la sensacional victòria badalonina guanyant a Plaza per un ajustat 3-2.

   

  D’aquesta manera, el Protec Badalona tanca la sessió amb un ascens que pocs esperaven al començament de la temporada. La implicació de tots els jugadors (Víctor Pané, Ricard Dalmau, Fernando Márquez, José Miguel Pulido i Jordi Pané), les ganes de guanyar i la unitat de l’equip ho han fet possible.