Bronze per al CTT Badalona en el Campionat d’Espanya de Veterans

0
    22

06/05/2014 – El passat cap de setmana es va celebrar el 23è Campionat d'Espanya de Tennis Taula de Veterans, en què el CTT Badalona va quedar tercer en la categoria +60.

El passat cap de setmana es va celebrar a la població d’Orpesa, a Castelló, el 23è Campionat d’Espanya de Tennis Taula de Veterans, tant en la competició per equips com en individuals i dobles. La representació del Club Tennis Taula Badalona va ser a les categories de +60 i +65 anys.

A la categoria per equips +60, l’equip format pels jugadors Josep Maria Nolis i Lluís Farrés, no varen classificar-se pel quadre final, quedant-se quarts a la fase de grups. A la categoria de +65, l’equip format per Joan Redón i Ramon Pons varen classificar-se primers de grup, no donant opció als equips contraris, amb uns resultats prou contundents, ja que varen guanyar 3 a 0 els tres primers partits disputats. El partit contra l’Agrupació Congrés, en el què es jugaven el primer lloc del grup, el partit va durar unes dues hores i quinze minuts, sent molt disputat, ja que tots els partits varen anar a cinc sets, caient finalment la victòria pels de Badalona. Ja al quadre final, varen ser derrotats per l’equip del CTM Coslada ‘A’ a les semifinals, pujant al final al tercer lloc del podi.

En quant a les competicions de dobles de +60, en Lluís Farrés fent parella amb el jugador més veterà dels campionats, en Joaquim Renom de 88 anys, varen caure a vuitens contra els futurs campions, la parella formada per Rafel Agea (AP La Caixa) i Francesc Castells (SRC El Ciervo). En quant a la categoria de +65, la parella formada per Joan Redón i Ramon Pons, varen arribar a quarts de final, a on es van enfrontar amb la futura parella guanyadora del campionat, els jugadors Ribas (CTT Ariel) i Estruch (Lluïsos de Gràcia) i varen arribar al cinquè set, perdent-lo per ajustat 9-11.

En individuals, a +60 en Lluís Farrés no va passar al quadre final, al quedar tercer a la fase de grups, igual que l’Antoni Figueras, tercer de grup en +50. A la categoria de +65, tant en Joan Redón com en Ramon Pons es van classificar pel quadre final al quedar segons a la fase de grups, sent eliminat ambdós a quarts de final, en Joan Redón pel Ramon Fonollà, jugador badaloní integrant de l’equip J.M. Pales i en Ramon Pons per l’Àngel Ramírez, del CTT El Jardí.

L’objectiu del club era, com a mínim, pujar a alguna competició al podi, objectiu acomplert amb la tercera posició per equips a Veterans de més de 65 anys.