Ruzafa assegura la 3a plaça pel Círcol i manté viu el somni de guanyar la lliga (53 a 45)

  0
  5.jpg

  06/05/2014
  L'Onyar no va poder aturar el base i el Círcol encara pot donar la sorpresa de la temporada

  El Círcol es va fer fort a La Plana per guanyar a l'Onyar el 2n classificat, i es va assegurar la 3a plaça que li garanteix jugar les fases d'ascens a Copa Catalunya

  A més, amb aquest triomf, els badalonins mantenen vives les opcions de guanyar la lliga o de quedar 2ns i guanyar-se matemàticament l'ascens

  Per guanyar la lliga necessiten guanyar el seu partit a Palamòs i que tant el Granollers com l'Onyar perdin els seus partits contra el Cabrera i el Pineda respectvament. 

  Per quedar 2ns només necessiten guanyar el seu partit i que el Granollers perdi contra el Cabrera, que es juga evitar el descens directe.

  Diumenge a La Plana, el Círcol va ser el de els grans ocasions. Els de Cesc Castellet van practicar la seva millor defensa per fer passar a l'Onyar per l'adreçador com ja ho havien fet amb el Granollers, el Palamós i el Badalonès entre altres.

  Ja des de l'inici, els locals van plantejar un partit amb molt de ritme per evitar el 5 contra 5 davant les torres dels gironins. La proposta però, va costar de fer quallar per la falta d'encert. 
  El Círcol era capaç de córrer, però no trobava les millors opcions en velocitat, i tot i els 5 primers punts de Gotzens, el partit no avançava en quant a anotació (10 a 12).

  Al 2n quart, els visitants feien valdre el seu físic per tancar bé el cèrcol (17 a 26 min 18), pe`ro un primer triple de Pau Ruzafa, novament el millor del partit, liderar un bon dinal de període per deixar el partit obert (22 a 28 min 20).

  A la represa, el Círcol va sortir més entonat, i amb un 12 a 0 de sortida va començar a cimentar el triomf- 
  Pau Ruzafa anotava i generava joc, i la defensa dels locals era un mur inflanquejable per l'Onyar (34 a 28). 
  Tot i la bona feina de Raül Castillo, que creixia jugada rere jugada, el conjunt gironí va saber aferrar-se al partit per mantenir-se amb opcions a l'últim quart (36 a 33).

  A l'últim període però, encara quedava el millor del repartori de Ruzafa. El base va encadenar 3 triples seguits que no només certificaven el triomf sinó que podien fer pensar en l'average (52 a 40). 5 punts seguits de Subils, que va aprofitar una errada en defensa del Círcol van evitar seguir lluitant per l'average (18), però no van evitar discutir-li el partit als locals.

  El Círcol jugarà diumenge a les 17h a la pista del Palamós, que es juga fer fase de 4t, sabent ja els resultats del Granollers i l'Onyar.