La fe del Sant Josep mou muntanyes (62 a 55)

0
    24

06/05/2014
    Els parroquials van començat amb un 0 a 20 en contra però es van refer i depenen d'ells mateixos per jugar les fases d'ascens a la Copa Catalunya. A més, si els dels Pirineus tornen a ensopegar podrien ser 2ns i pujar directament.

El Sant Josep va protagonitzar una remuntada espectacular contra La Seu d'Urgell i depèn d'ell mateix per acabar 3r i jugar la fase d'ascens a la Copa Catalunya.

Els de Víctor Cruz es van refer d'un inici de partit terrible en el que van arribar a perdre per 0 a 20 per tancar el 1r quart 1 a 22.
    L'excessiu respecte cap a l'equip dels Pirineus va pesar massa en els primers minuts, i amb l'encert de Sansa, La Seu d'Urgell ho va aprofitar per aconseguir un important coixí.

Al 2n quart però, de la mà dels veterans, i amb la valentia dels més joves, el Sant Josep es va refer, va ajustar la defensa, i va aconseguir arribar al descans amb opcions (24 a 29).

A la represa, La Seu inicialment va neutralitzar l'ímpetu dels locals (31 a 38), però una nova envestida del Sant Josep va deixar el partit obert (38 a 42).

Els parroquials anaven llançats, i amb una defensa extraordinaria, van robar moltes pilotes a la 1a línia de passada per córrer i anotar amb facilitat. A més, van estar molt fins des de l'exterior, i amb 4 triples en els 5 primers minuts (2 de Xavi Gonzàlez) van obrir un forat gairebé definitiu (56 a 47 min 36).

La Seu va seguir treballant fins el final, i des d'una defensa zonal es va arribar a posar a 3 (56 a 53), però Diego va agafar la responsabilitat i la resta de l'equip va estar molt segur des del tir lliure.

Ara el Sant Josep depèn d'ell mateix per acabar 3r i fer les fases d'ascens. Per aconseguir-ho necessita guanyar al camp del grup Barna el diumenge a les 16:30, o perdre i esperar també la relliscada de l'Horta i l'Alpicat.

A més, si la Seu torna a ensopegar dissabte a casa contra el Santpedor, l'últim classificat, el Sant Josep podria ser 2n i aconseguir l'ascensc directe.