BSA inicia un cicle de xerrades sobre salut obert a la ciutadania

  0
  targetoprotesi.JPG

  21/10/2013 – L'Aula de salut' donarà el tret de sortida aquest mateix dimecres amb una conferència sobre l'artrosi i les pròtesis, a càrrec del cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de BSA.

  Badalona Serveis Assistencials (BSA) posa en marxa aquest mes d’octubre una nova iniciativa de promoció de la salut entre la ciutadania consistent en un cicle de xerrades mensuals impartides per diversos metges especialistes. L’anomenada Aula de salut tindrà com a escenari la sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona i obrirà portes dimecres 23 d’octubre, a les 18.30 hores, amb la conferència “L’artrosi i les pròtesis articulars. Veritats i mentides”, que anirà a càrrec del doctor Josep Novell, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de BSA.

   

  Les conferències seran obertes a totes les persones que hi estiguin interessades. L’accés serà lliure, sense necessitat de fer reserva prèvia, tot i que limitat a l’aforament de la sala. La següent cita serà el 27 de novembre amb la doctora Maria Dolors Sintes, cap del Servei d’Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor de BSA. La doctora Sintes parlarà als assistents sobre “Eines per controlar el dolor”.