‘Bustiada exprés’ d’Albiol per desmentir la “propaganda falsa” que insta a votar el 9N

  0
  IMG-20141108-WA0010.jpg

  08/11/2014 – La reacció del govern local no s'ha quedat en la roda de premsa d'ahir per denunciar públicament l'acció; molt veïns han rebut avui un 'contraatac' propagandístic.

  L’alcalde Garcia Albiol sortia ahir en roda de premsa per denunciar públicament la distribució d’uns fullets que imitaven el format oficial de l’Ajuntament i instaven veïns i veïnes a votar durant la jornada de demà. El govern local va criticar el gest durament, el va qualificar “d’engany” i va anunciar que estudiaria mesures legals. L’afer ha dividit l’opinió pública entre els que reproven la distribució d’aquest fullet i els que consideren que no intenta falsificar pas un missatge institucional, ja que incorpora una post-data que, per a alguns sectors polítics i civils, deixa bastant clar que es tracta d’un document de to irònic i crític.

   

  La resposta a l’acció per part del govern no es va quedar en la roda de premsa, i és que avui molts ciutadans han rebut un comunicat oficial de l’alcalde en el que el propi Albiol explica i critica el succés: “Només té la intenció d’enganyar-vos utilitzant falsament l’escut de l’Ajuntament i el meu nom com a alcalde”.