Festa Holi i cursa a Pomar per recaptar fons per una malaltia rara

  0

  El pròxim 5 de juny es realitzarà a Badalona la 2a Cursa La Sonrisa de Daniela, esdeveniment que s’organitza per recaptar fons per la investigació d’una malaltia rara. La Daniela, una nena veïna de Pomar, pateix una tipologia de càncer estrany conegut com a histiocitosi de cèl·lules de Langerhans. La malaltia no té cura i només es pot tractar perquè no es manifesti. Des de fa anys, l’associació La Sonrisa de Daniela té una línia d’investigació oberta a la Vall d’Hebron per investigar-ne la cura.

  L’organització de la cursa destinarà tot l’import dels beneficis de l’esdeveniment a la investigació. A banda de les inscripcions participatives es podrà col·laborar amb un dorsal solidari que serà l’aportació simbòlica. La cursa comptarà amb una festa Holi familiar i amb un seguit d’activitats per a nens al Polígon de les Guixeres, concretament a l’Avinguda del Guix.

  La prova es disputarà sobre un recorregut d’asfalt i les distàncies seran les següents: fins a 4 anys – 25 metres de distància (acompanyats); de 5 anys a 7 anys – 50 metres (poden anar acompanyats); de 8 a 10 anys – 200 metres; d’11 a 14 anys – 800 metres.

  El preu de la inscripció infantil és de 6 euros i el d’adults 9 euros. Els adults no participen en la cursa, però sí que podran accedir a la festa holi amb un sac de pols de colors que l’organització els entregarà. Les inscripcions es poden adquirir a través del portal www.xipgroc.cat. Les inscripcions presencials el mateix dia de l’esdeveniment seran de 7 euros els nens i de 10 euros els adults.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí