Can Cabanyes presenta el llibre ‘El negocio del hambre’

    0
    hambre.JPG

    22/02/2013 – Serà present el seu autor, el sociòleg Felipe Aranguren, es passarà el documental 'El juego del hambre' i es durà a terme un debat sobre el tema de la fam i el desperdici d'aliments.

    La fam mundial, que cada cop es concentra en majors quantitats a països desenvolupats degut a la crisi, i el desaprofitament d’una bona part dels aliments que produïm són temes cada vegada més latents. Entorn a aquesta situació tracta el llibre El negocio del hambre, del sociòleg Felipe Aranguren, que es presenta aquest divendres, 22 de febrer, en el Centre Cívic de Can Cabanyes (19h).

    L'acte, organitzat per la Plataforma Badalona Fem Cultura, comptarà amb la presència de l'autor del llibre, Felipe Aranguren, i començarà amb el passi del documental El juego del hambre, de Félix Álvarez Torres. Per acabar, es portarà a terme un debat entre els assistents sobre el negoci de les empreses agroalimentàries i les diferents alternatives que han anat sorgint a nivell local per pal·liar les seves conseqüències: cooperatives de consum, bancs d'aliments…