Can Casacuberta ret homenatge a l’escriptora Joana Raspall

  0
  joana-raspall-1.jpg

  12/03/2014 – Avui obre l'exposició 'Escaleta de versos. Joana Raspall, graó a graó'; la pròpia biblioteca del Centre i les de la resta de barris ofereixen un ventall d'activitats durant tot el mes.

  La Biblioteca de Can Casacuberta presenta del 12 al 30 de març l’exposició Escaleta de versos. Joana Raspall, graó a graó. Es tracta d’un recull de les obres que l’escriptora va dedicar al públic infantil. Aquesta mostra ha estat elaborada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil amb motiu del centenari del naixement de l’escriptora.

   

  Vinculat a aquesta exposició, dijous 20 de març, a les 18 hores, a la mateixa biblioteca, es realitzarà el taller de poesia ‘Benvinguda, Primavera’, que inclourà la lectura de poemes sobre la primavera de Joana Raspall a càrrec de nens i nenes.

   

  Activitats a les biblioteques d'arreu de la ciutat

   

  Pel que fa a la resta d’activitats que durant aquest mes es duen a terme a les biblioteques de Badalona, cal esmentar la presència el dimecres 12 de març, a les 18 hores, a la biblioteca de Pomar, de la companyia Teatre al Detall, que presentarà l’obra Llepafils: el nen que només menjava patates fregides. La representació anirà seguida d’un taller que tractarà el tema de l’alimentació dels nens.

   

  També el dia 12, a les 19 hores, a la Biblioteca de Can Casacuberta, hi haurà la xerrada “Com navegar amb seguretat per les xarxes socials”. Durant l’acte s’explicaran les principals situacions de risc i les mesures recomanades que cal prendre per fer servir les xarxes socials tenint cura tant de la privacitat com de la seguretat.

   

  L’autor badaloní Joan Soler i Amigó participarà dijous 27 de març, a les 19 hores, a la Biblioteca de Can Casacuberta en la tertúlia que tractarà sobre la seva obra La muntanya de les relíquies, 22è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa.

   

  Per altra banda, durant tot el mes i a les diferents biblioteques hi haurà la presència de contacontes professionals com Juanjo Navarro, Anna Garcia, Mireia Chalamanch, Mon Mas, Roger Cònsol, Impro Show, Albert Estengre o Rosa Maria Cuesta.