La Donzella acull una trobada entre algunes de les figures més destacades de la ciutat

  0
  45
  IMG_8676.JPG

  20/01/2015 – El restaurant la Donzella va acollir ahir una trobada gastronòmica entre les figures més representatives de la ciutat que ja s'ha convertit en un clàssic.

  El restaurant la Donzella va ser ahir durant algunes hores el centre neuràlgic de molts àmbits de la ciutat. I és que el local a peu de platja va acollir la 23ª edició d’un esdeveniment que atrau les principals figures polítiques, de l’esport, la cultura o l’oci i l’empresariat badaloní. Parlem de la ja clàssica ‘popada’ impulsada per Cinto Duñó i la taula rodona de la Rosa dels Vents, un grup de 12 amics que organitza diferents actes al llarg de l’any, el més multitudinari dels quals és aquest dinar celebrat de forma anual al gener.

   

  Més d’un centenar de persones van assistir a la convocatòria, que els seus impulsors insisteixen en qualificar com a “trobada no oficial” i “reunió d’amics i companys”. Asseguts a taula es van poder veure l’alcalde Garcia Albiol, regidors de govern i de l’oposició, directius i exjugadors de la Penya –Jordi Villacampa es va absentar pel sorteig de Copa-, el president del CF Badalona i responsables del món comercial i empresarial de la ciutat, entre molts altres. Els organitzadors de l’esdeveniment gastronòmic expliquen que, al principi, tot va començar com un dinar d’una desena d’amics, que amb el pas dels anys es va anar convidant gent, inclosos els responsables polítics de la ciutat, i que ja s’ha convertit en tota una tradició. Enguany s’ha registrat el rècord d’assistència amb més de 100 persones.