Cap de setmana per oblidar i tornar a començar

0
    36
    DSC07127.JPG

Cap equip badaloní de Copa, Primera i Segona va aconseguir el triomf. El Joventut Femení disputava a Girona contra el GEIG una autèntica prova de foc (69-56). El conjunt gironí va encarrilar el matx des del quart inicial (30-19) contra l'equip de Toni Madrid.

Tot i això, les badalonines van mostrar uns registres molt positius a nivell anotador abans del descans (43-33). El partit es mantenir obert a la represa amb un mínim desavantatge de set punts (49-42). El GEIEG va tancar la victòria al darrer quart en el tercer partit més anotador de la temporada a favor de l'equip verd-i-negre.

A Primera Catalana, Sant Andreu Natzaret i Minguella encara han de fer un últim esforç per finalitzar la primera volta fora de la zona de perill. El Natzaret de Ricard Gómez va caure a Pomar contra el Joviat (40-51). El primer temps es va mantenir molt igualat abans del descans (13-16;26-31) però la baixa puntuació al tercer quart (28-44) va arrossegar les badalonines a la derrota. Grau amb 12 punts va ser la màxima anotadora de les badalonines.

Per la seva part, la Minguella va caure a Casagemes contra el líder (38-63). El Mas Avícola no va donar opcions al conjunt de Carles Esteve. Tot i això, les badalonines van mantenir el pols al primer quart (12-14). La diferència va augmentar abans del descans (22-30) i les visitants van trencar les il·lusions de l'equip d'Esteve a la represa (25-55).

A Segona Catalana, la Llefià va caure a L'Hospitalet (72-55) i el Círcol a la pista del Sant Jordi (68-61). A Tercera, el Joventut Femení B va superar el Sant Cugat (41-47), el Badalonès va caure a la pista del Sabadell B (45-40), el Sant Josep es va embutxacar el derbi contra la Llefià B (56-42), la Minguella B va guanyar el Viladecans (49-30) i el Natzaret B va tancar les victòries badalonines contra el Boet (57-52).