Sergi Vidal també brilla amb la selecció

  0
  DPo7fu3XUAIKkTt.jpg

  27/11/2017 – Els sis jugadors del Divina Joventut que han participat a la finestra FIBA amb les seves seleccions han tancat la setmana amb un balanç de 5 victòries i 5 derrotes. El més destacat ha estat, sens dubte, Sergi Vidal, que en el seu retorn a la selecció espanyola ha estat un dels puntals de l'equip de Sergio Scariolo. 

  27/11/2017 – Els sis jugadors del Divina Joventut que han participat a la finestra FIBA amb les seves seleccions han tancat la setmana amb un balanç de 5 victòries i 5 derrotes. El més destacat ha estat, sens dubte, Sergi Vidal, que en el seu retorn a la selecció ha estat un dels puntals de l'equip de Sergio Scariolo, que tot i les moltíssimes absències (dels NBA i dels jugadors Eurolliga) ha començat amb molt bon peu el seu camí per aconseguir el billet per al Mundial 2019. España va vèncer en la seva visita a Montenegro (66-79) i va fer el mateix a Burgos davant d'Eslovènia (92-84), actual campiona d'Europa. El jugador badaloní va sumar 8 punts contra Montenegro i va excel·lir davant dels eslovens, anotant 21 punts amb 6/7 triples. Per la seva banda, el jove Xabi López-Arostegui, debutant en una convocatòria de l’absoluta, no va participar en cap dels dos enfrontaments.

  Amb Polònia, Tomasz Gielo, amb 7 i 2 punts contra Hongria (70-60) i Lituània (55-75), ha tancat la finestra FIBA amb una victòria i una derrota, mentre que Maalik Wayns, amb Bielorússia, no va poder aconseguir cap triomf en els partits contra Eslovènia (87-74) i Montenegro (67-91), en què va anotar 14 i 8 punts. Simon Birgander, pel seu cantó, no va participar en cap de les dues derrotes de Suècia contra Ucraïna (76-84) i Letònia (82-73). Finalment, Neno Dimitrijevic va jugar amb Macedònia dos partits de classificació per a l’Eurobasket del 2021, amb victòries contra  Eslovàquia (66-74) i Suïssa (83-68). El base verd-i-negre va disputar 5 minuts contra Eslovàquia, sense anotar, i 10 minuts, amb 2 punts, contra Suïssa. 
  Acabat el parèntesi pels compromisos internacionals, la Penya torna aquesta setmana a la rutina habitual per preparar el següent compromís a l'ACB, diumenge que ve contra l'Unicaja a Màlaga.