Cara en un final ajustat

0
    23

9/3/2015.- El Badalonès decideix als últims minuts i suma una victòria important contra un rival directe, al que supera a la classificació però sense recuperar l’average.

La igualtat va marcar el partit al Nou Badia. El Badalonès va superar bé la zona inicial dels locals, però la defensa individual no aconseguia aturar els seus 1 contra 1 i el bloc directe. 25-23 al final del primer quart.

Al segon quart es van canviar els papers: els dimonis van apostar per la zona i les locals per individual. 7 punts de Minguella i 8 de Seriol van fer mal al pal baix i la zona va bloquejar les idees en atac del rival. 32-40 al descans.

La defensa del Nou Badia va pujar a la represa, amb pressió al base i alternatives. El bloqueig del Badalonès i l’encert local prop de cistella van fer que empatessin el partit.

Després de minuts amb alternatives a l’últim quart, els locals es posaven 5 a dalt amb un triple a 4 minuts.

El treball de Lorente sota cistella, amb 2 rebots ofensius i 2 situacions de 2+1 quasi consecutives van capgirar el marcador.

Amb 72-73 els locals van fallar dos tirs lliures i Marc Minguella amb una penetració posava el 72-75 a falta de 26 segons. Marc Málaga, amb un tir lliure, va rematar la victòria, 72-76.

Jose Lorente amb 19 punts i 13 rebots va ser el més destacat, molt ben acompanyat per Minguella (16) i Málaga (15).

Dissabte que ve a La Plana, els dimonis reben el Calafell a les 19.15h.

El Badalonès B reacciona a la segona part

El filial no va fallar conscient de la necessitat de mantenir la segona posició. Tot i les baixes l’equip va sortir molt concentrat davant un Claret que ja ha donat alguna sorpresa.

Però la primera part dels dimonis no va ser bona ni en quant a ritme ni en quant a encert i el treball dels locals els  mantenia dins el partit i amb una diferència de només 5 punts al descans.

L’actitud va canviar després de passar per vestidors. Amb l’encert recuperat i la defensa molt més intensa, el Badalonès B va imposar un ritme que el Claret ja no va poder seguir fins el 45-68 final.

La setmana que defensaran la segona posició a casa contra el Sant Cugat a les 20.30h.