La setena!

0
    29
    natz.JPG

9/3/2015.- El Natzaret decideix gràcies a una bona última defensa i suma la setena victòria consecutiva.

La igualtat va marcar els 40 minuts de la visita a Terrassa. El Natzaret no va tenir el dia en atac però va controlar el marcador amb diferències màximes de 5 punts.

Poc a poc el joc del Sant Andreu va desgastant el rival, tot i així marxen al descans per darrera al marcador, 31-28.

Al tercer quart, les locals aposten per una defensa en zona que acaba beneficiant el Natzaret ja que l’equip es comença a trobar més còmode en atac.

La inspiració ofensiva va arribar al moment just i combinat amb la defensa va fer que al moment decisiu el Sant Andreu es col.loqués per davant.

Amb avantatge al marcador i una última jugada molt ben defensada van posar el 52-53.

La setena victòria consecutiva deixa el Natzaret quart a la classificació. El proper dissabte tornen a jugar fora, a la pista de l’olot a les 17.30h.

Al Llefià li sobra un minut de partit

A segona es van enfrontar dos equips arribaven en forma i això es va notar en un partit molt igualat.

El Llefià va intentar aturar amb pressió l’atac ràpid i directe amb el que va sortir el Reus. Poc a poc van poder trencar el ritme rival i igualar el primer parcial, 12-13.

La igualtat va seguir fins el descans amb un molt bon joc dels dos equips, 21-19.

A la represa el partit va seguir amb la mateixa tònica, sense decebre ningú i amb avantatges que superaven els 3 punts, 36-38.

D’aquí que l’escletxa de 4 punts del Llefià a un minut del final semblava que encarava el partit. Però un triple local deixava el marcador 48-47.

El partit va arribar empatat a 49 a 30 segons del final. El Llefià va demanar un temps que la taula no va concedir.

El Llefià no va poder preparar la jugada i el Reus va tenir temps de sentenciar, a dos segons del final amb un llançament des de la cantonada que posava el definitiu, 49-51.

Les màximes anotadores van ser Miriam Valls amb 12 punts i Laia Casas amb 11, en un partit on les badalonines van fer suar al tercer classificat que arribava amb el millor atac i la segona millor defensa de la categoria.

El Llefià va estar a punt de tornar a donar la sorpresa i ara intentarà aprofitar la bona dinàmica de l’equip per sumar dissabte 17.30h a la pista del Basquet Ribes i aconseguir quant abans millor la permanència.

La Minguella domina a El Vendrell

Les blaves van resoldre un partit complicat al camp d’El Vendrell, un equip que necessita sumar per evitar les places de promoció.

Un 7-0 de sortida va fer anar les blaves a remolc tot el primer quart. Però l’aparició del talent d’Alex Rueda en la direcció i una omnipresent Anna Pons sota cistella van fer que les visitants dominessin el partit tot i la forta defensa de les tarragonines.

Les blaves segueixen mirant de reüll les places d’ascens. La última oportunitat passa per guanyar dissabte a les 17.30 a la pista del tercer classificat, el Manyanet Reus.