Minguella i Sant Josep guanyen els derbis

0
    37

9/3/2015.- La Minguella reacciona i guanya a La Plana, mentre que el Círcol perd el segon derbi consecutiu. El Sant Josep també guanya el seu derbi contra la Ubsa a l’últim segon.

La Minguella reacciona, el Círcol marxa del partit

Els nervis dels dos equips van marcar el primer quart del partit amb molts errors a les dues cistelles i un empat a 13 al final dels 10 primers minuts.

Al segon quart, els blaus van controlar millor l’ansietat típica dels derbis i van pujar el nivell defensiu. Les variants defensives van fer que la Minguella marxés per davant al descans, 31-36.

El Circol va patir la intensitat en defensa del rival i els problemes en atac els van donar aquest desavantatge a la mitja part.

La concentració blava va seguir a la represa i uns bons primers minuts de quart van donar confiança a l’equip. Gràcies a la defensa i algunes accions de qualitat seguien controlant el marcador.

El Círcol va marxar del partit i van entrar en una dinàmica negativa que els va fer impossible reaccionar.

Al parcial el marcador es va anar ampliant fins el 62-76 final.

Guerra va ser el màxim anotador de la Minguella amb 19 punts, en un partit on tots els jugadors disponibles van anotar.

La Minguella juga dissabte 19.15 un altre derbi, reben a Casagemes el Sant Josep. El Círcol, per la seva banda visita dissabte a les 18h, El Vendrell.

El Sant Josep guanya el derbi a la última jugada

El Sant Josep guanya el seu derbi contra la Ubsa amb una cistella de Xavi González a l’últim segon després d’un partit molt disputat a Sant Pep.

El partit va començar molt igualat fins que les pressions dels groc i liles va provocar els primers avantatges pels locals. La Ubsa va reaccionar amb els triples d’Espiga.

A la represa,  la Ubsa va optar per carregar a dins i això els va donar una avantatge de 7 punts. La reacció del Sant Josep va arribar amb la velocitat i els contraatacs i també es posen amb +7.

L’aparició de Diego amb 42 de valoració va ser providencial pels badalonins, però els triples de Ruben i València van tornar a posar la Ubsa per davant.

Després de les alternatives constants al marcador, el final es va decidir a cara o creu. Assistència d’un omnipresent Diego i cistella guanyadora de Xavi González.

El proper partit és un altre derbi a Casagemes, dissabte a les 19.15h.

El Natzaret perd molt més que un partit

Chus Corella estarà 4 setmanes de baixa per un trencament fibril·lar al bessó i Adrià Cid, dues setmanes per problemes al turmell.

El 5-0 de Riera no feia presagiar un partit que acabés tan malament. L’encert de Clement ens triples posava per davant el Natzaret, 17-10.

Al segon quart, la zona 2-3 d’El Vendrell posa molts problemes en atac i sense el domini del rebot l’equip no pot córrer. A més, es lesiona Chus Corella, el referent ofensiu a les últimes jornades i els visitants s’apropen al marcador, 29-27.

A la represa, el rival torna a la zona, que ja deixarà fins el final i el Natzaret pateix sense centímetres a la pintura. I arriba la segona lesió, la d’Adrià Cid. Tot i així, l’encert de Clement deixa el partit empatat al tercer quart.

A l’últim quart, El Vendrell va dominar en atac i sota la pintura. I això cal sumar el tema faltes: només 4 als visitants en tot el partit per 21 al sant Andreu.El bloqueig ofensiu va seguir al tram final fins el 52-59.

La sort no està acompanyant aquesta temporada al Natzaret, que tot i els intents de fer un bon joc malgrat les derrotes, ara suma dues lesions més i viatjarà dissabte a Esparreguera amb només 7 jugadors sèniors i la moral molt tocada.