Carbó a Lleida

0
    32

06/01/2018 – L’any comença amb derrota per al Badalona. L’equip escapulat cau per 2-0 a Lleida després de jugar gairebé tota la segona part amb un jugador menys.

El Lleida va jugar millor i va disposar de més opcions de gol. Si Morales no hagués estat a un nivell sensacional, el partit hauria quedat sentenciat abans. Però el Badalona també va poder marcar. De fet, Robert Simón va disposar d’una clara oportunitat poc abans que Jorge Félix, en el minut 26, posés l’un a zero en el marcador.

Una discutible decisió arbitral va portar Héctor Camps abans d’hora al vestidor, després d’haver vist targeta vermella directa. La dificultat va créixer, però el Badalona no es va arronsar. En el tram final del partit, però, Fernando Pumar va sentenciar amb un fort xut des de dins de l’àrea.

Fitxa tècnica

Lleida: Diego Rivas; Aitor Núñez, Pumar, Valiente, Satrústegui, Andriu Hernández, Javi López (Moustapha 59'), Manu Molina, Bojan Radulovic (Agudo, 85'), Jorge Félix i Ortuño (Nierga, 77').

Badalona: Morales, Parera, Albarrán, Álvaro Vega, Héctor Camps, Maestre, Robert (Kilian 53'), Toni Lao, Enri (Adri 69'), Kevin i Néstor.

Àrbitre: Latorre Gracia (Comitè Aragonès). Va amonestar a Andriu Hernández (Lleida) i a Héctor Camps, Toni Lao, Néstor i Adri Rivas (Badalona). Va expulsar a Héctor Camps amb cartulina vermella directa.

Gols: 1-0 Jorge Félix (26’); 2-0 Fernando Pumar (82’).