Carnaval i literatura es barregen a l’Espai Betúlia

  0
  33
  20170214_193748.jpg

  21/02/2017 – Mostra d'il·lustracions d'Adelaida Murillo sobre el llibre 'El carnaval i les seves figures', de Teresa Costa-Gramunt.

  L'Espai Betúlia acull aquests dies l’exposició “Literatura i Carnaval”, un recull d’il·lustracions d’Adelaida Murillo sobre el llibre 'El carnaval i les seves figures', de l’escriptora Teresa Costa-Gramunt. L’exposició es podrà visitar fins al 31 de març.

   

  Els textos de Costa-Gramunt ens traslladen al paisatge carnavalesc més pròxim de Vilanova i la Geltrú i també a llocs tan diferents com Cadis, Tenerife, Galícia o, fins i tot, exòtics com el Carib. Aquests textos, fins a 24, tenen una doble proposta d’il·lustració en blanc i negre i en color.

   

  L’Espai Betúlia ha programat aquesta exposició destacant que el carnaval és molt més que un motiu o un tema artístic, i està present a totes les arts i els gèneres literaris. La mostra permetrà als visitants endinsar-se en tot un món amb una llarga tradició popular, perseguit per la dictadura franquista i recuperat amb els primers ajuntaments democràtics.

   

  Dimecres, 22 de febrer, es farà la presentació del llibre El carnaval i les seves figures amb la presentació de l’escriptor badaloní Josep Soler i Amigó i l’assistència de l’autora del text, Teresa Costa-Gramunt, i la il·lustradora Adelaida Murillo.