Montse Iglesias, nova Germana Major de l’Hermandad Rociera de Badalona

  0
  Hermandad Badalona.JPG

  20/02/2017 – Agafa el relleu de Tamara García, qui ha acompanyat a l’entitat durant el camí del Rocío l’any passat.

   

  Dissabte, 18 de febrer, la parròquia Mare de Déu de Montserrat, situada al barri de Sant Crist de Can Cabanyes, va acollir la cerimònia de canvi de vara de Germana Major de l’Hermandad Rociera de Badalona.

   

  L’acte religiós, dirigit pel pare Esteban, amenitzada pel ‘coro rociero’ de l’entitat i acompanyada del ‘simpecado’ de la Mare de Déu del Rocío, va comptar amb la presència d’un centenar de persones, entre els quals, el president de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses en Catalunya (FECAC), Daniel Salinero; representats i Germans Majors d’altres entitats andaluses d’arreu del territori català.

   

  Al gener del 2016 va ser quan la Hermandad Rociera de Badalona va beneir al seu ‘simpecado’ i va escollir a Tamara García com la seva primera Germana Major. Per tradició, aquest càrrec ha de ser rellevat anualment i, per això, Montse Iglesias ha rebut la vara de Germana Major amb la finalitat de guiar a l’entitat badalonina durant el camí de la festivitat del Rocío.

   

  “Ha estat un any preciós amb molts sentiments, devoció i, fins i tot, ocasions difícils, però també algunes gratificants”, destaca Tamara García del seu any en el seu poder. “He aportat tot el que jo sóc i també la pau a l’entitat perquè la meva gent gaudís de les activitats que realitzen durant tot l’any per veure a la nostra Mare de Déu del Rocío”, va afegir García.

   

  Per la seva part, la nova Germana Major, Montse Iglesias va remarcar que afrontarà aquesta nova aventura amb molts nervis però, a la vegada, amb il·lusió de fer el millor possible per la Hermandad Rociera de Badalona. “Mantindré a aquesta gran família i la guiaré fins al Rocío amb molta devoció i afecte, ja que l’entitat m’ajuda a aixecar-me en els pitjors moments de la vida i treure un somriure en els moments que més es necessita”, agregava Iglesias.