La Guàrdia Urbana, a l’espera de la jubilació anticipada de policies per planificar més incorporacions

  0
  IMG_0284.JPG

  21/02/2017 – El cos té prevista una convocatòria de sis places els propers mesos, però desconeix de quina magnitud podran ser les properes oposicions.

  A dia d'avui, la Guàrdia Urbana de Badalona compta amb prop de 270 agents. Després d'uns anys de restriccions en els quals no s'han pogut incorporar gaires efectius per les lleis estatals, els propers mesos l'Ajuntament obrirà una convocatòria per sumar sis agents. No obstant, no es podran sumar de manera pràctica i habitual fins al 2018, després de passar les oposicions i els mesos a l'acadèmia policial.

   

  La intenció del govern és obrir una convocatòria més, però, de moment, desconeixen quan podrà ser i de quina magnitud. I és que la prefectura es troba a l'espera de saber quan l'Estat aprovarà la jubilació avançada de les policies, una mesura a la qual es podria acollir una vintena d'agents de la Guàrdia Urbana, aproximadament. Si això es produís, el govern desconeix si Madrid obriria l'opció a contractar tants agents com jubilacions es poguessin produir.