Cavalcada de Reis 2024 a Badalona: recorregut, horaris i novetats

  0
  253

  Aquest any viurem una Cavalcada de pel·lícula. Ses Majestats els Reis d’Orient volen fer un homenatge al món del cinema familiar, al món que desperta la imaginació, les aventures, les emocions…

  I, per aquest motiu, cada carrossa reial anirà acompanyada d’una altra carrossa amb personatges del cinema familiar reconeguts per a petits i grans. La Cavalcada s’iniciarà amb un balcó mediterrani típic d’un carrer de Badalona, que animarà els infants a encendre el fanalet i a cantar la cançó “els Reis venen”. Els Reis d’Orient també vindran carregats de regals i caramels, i acompanyats dels seus ajudants, els patges reials.

  A Ses Majestats i el seu seguici reial també els acompanyaran companyies de teatre de carrer, així com entitats i escoles de dansa de Badalona. No us oblideu de posar el fanalet a la finestra o al balcó de casa, el dia 5 de gener, a la nit, per poder guiar els Reis d’Orient fins a la vostra llar.

   

  Recorregut Cavalcada de Reis 2024

  El recorregut serà idèntic al de l’any passat. Com bé recordareu, la única diferència respecte anys anteriors és troba en el seu tam final. No acabarà al carrer Prim, sinó que passarà de llarg pel carrer de Sant Bru fins a la cantonada de Riera Canyadó.

  L’espectacle tindrà el seu inici a l’Avinguda Pius XII, cantonada carrer de Ramiro de Maeztu, a les 18h i farà tot un recorregut per la ciutat de Badalona fins a arribar al barri del Centre.

  Tram a tram

  L’inici de la Cavalcada de Reis serà a les 18 hores i començarà a l’avinguda de Pius XII, cantonada amb el carrer Ramiro de Maeztu, i acabarà al carrer Sant Bru amb cantonada Riera de Canyadó. Recorregut de la Cavalcada: Av. Pius XII (18.00 h), Marquès de Sant Mori (18.15 h), Juan Valera (18.45 h), Alfons XIII (19.00 h), Francesc Macià (19.30 h), Creu (20 h), Francesc Layret, plaça de la Vila, (20.30 h) Prim (21.00 h) i final Sant Bru amb cantonada Riera de Canyadó (21.30 h).

   

  Novetats: les tres carrosses de personatges Disney

  La Cavalcada 2024 farà un homenatge al món del cinema familiar. Cada carrossa reial anirà acompanyada d’una altra carrossa amb personatges del cinema familiar reconeguts per a petits i grans.

  Segons ha pogut saber el Diari de Badalona, FrozenAladín, el Rei Lleó o la Capitana Marvel seran alguns dels personatges que estaran presents a la Cavalcada de Reis de Badalona d’aquest any. Aquests i d’altres personatges aniran repartits en tres carrosses darrere de cadascun dels Reis.

  La Cavalcada s’iniciarà amb un balcó mediterrani típic d’un carrer de Badalona, que animarà els infants a encendre el fanalet i a cantar la cançó “els Reis venen”. Els Reis d’Orient també vindran carregats de regals i caramels, i acompanyats dels seus ajudants, els patges reials.

  Els grans absents de la Cavalcada d’aquest any seran els Turnemis. Els Turnemis van néixer com a uns personatges badalonins que s’encarregaven de construir i empaquetar els regals que es reparteixen durant la Nit de Reis. Enguany, per decisió del nou govern, han estat substituïts a la Cavalcada per patges reials i les tres noves carrosses.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí