Centenars de veïns participen a la XXII Calçotada Popular de Llefià

  0
  4.JPG

  10/03/2014 – A la plaça Trafalgar es van repartir més de 2.500 calçots mentre que diversos grups de ball amenitzaven la festa als veïns i veïnes del barri de Llefià. A més, la calçotada es va solidaritzar amb els treballadors de l'empresa Panrico.

  En un dia esplèndid i primaveral com el d’aquest diumenge, la plaça Trafalgar acollia com és tradició la Calçotada Popular de Llefià, que enguany ha arribat a la seva 22a edició. Més de mig miler de veïns i veïnes van degustar dels més de 2.500 calçots, acompanyats de botifarra i beguda, que es van repartir durant tot el matí i migdia del diumenge, mentre que diversos grups de ball de les AMPAS de les escoles del barri, Antoni Botey, Rafael Casanova i Pere de Tera i de l’Associació de Veïns de Sant Joan Alt van amenitzar la festa.

   

  A més, entre els assistents es va realitzar una rifa d’un pernil i es podia veure l’exposició fotogràfica d’una selecció de 31 fotografies de les  87 que es van presentar en el III Concurs de fotogràfic de la Rua de Carnestoltes de Badalona 2014. Aprofitant l’exposició, es va fer entrega també del premi a la guanyadora del concurs, Mª Carmen Fernández que va realitzar una fotografia al seu fill amb la disfressa familiar Pop Born. El premi consistia en una tablet patrocinada per l’Associació de Comerciants del Carrer Pérez Galdós i transversals.

   

  Solidaritat amb els treballadors de Panrico

   

  Aquesta edició de la Calçotada Popular de Llefià, realitzada per les 18 entitats que formen la Comissió de Cultura de Llefià, ha tingut un vessant solidari amb els treballadors de Panrico que porten en vaga indefinida més de cinc mesos. A la plaça Trafalgar es va col·locar una guardiola en què tots els veïns podien fer una aportació voluntària i, a més, part del benefici econòmic obtingut dels calçots anirà destinat a una caixa de resistència dels treballadors i treballadores de Panrico.