El Bufalà perd contra un rival directe

0
    34

El Bufalà perd una altra oportunitat contra un rival directe com el Liverpool F.C. (1-2). Els de Badalona van anar per darrere tot el partit i quan van aconseguir empatar es van deixar marca al moment.

El Bufalà rebia a Badalona a un rival molt directe com és el Liverpool, els de Mataró arribaven a Badalona amb ganes d'enganxar-se a les posicions capdavanteres.

El partit és preveia emocionant i amb tots dos equips llençats en atac i buscant errors defensius del rival per a avançar-se en el marcador i donar el cop sobre la taula, però totes aquestes expectatives es quedarien lluny de la realitat ja que la primera part va ser un constant joc defensiu i on cap dels dos equips traurien grans jugades amb perill per a la porteria rival. Així doncs, la primera part acabaria amb empat a 0 al marcador i amb la sensació de què haurien de millorar molt les coses si algun dels dos equips volia avançar-se.

A la segona part les coses havien de canviar molt si el Bufalà volia endur-se el partit i sumar els tres punts, però la cosa no va ser així i durant els primers minuts de la represa el Liverpool va sortir més intens que el Bufalà i va ser gràcies a això que els visitants van aconseguir avançar-se al minut 57 de la mà d'Antonio Muñoz. Això va significar un cop fort per als locals que veien com el Liverpool trencava el partit i els complicava les coses. A partir d'aquí el partit es va convertir en un voler i no poder ja que el Bufalà ho intentava de totes maneres però la bona feina del porter visitant ho feia impossible i feia que no fos fins al minut 84 quan els locals aconseguissin empatar mitjançant Oscar Nogales.

I quan tan sols feia un minut que el Bufalà havia empatat el partit, una defensa molt relaxada va permetre que Antonio Muñoz s'internes a l'area i marquès el segon gol per als visitants i ja no es va moure més el marcador

El Bufalà segueix ocupant la setena posició amb 39 punts mentre que el Liverpool es situa novè amb 34 punts.