Chenoa actuarà al Teatre Zorrilla en comptes de al Blas Infante

  0
  chenoa71.jpg

  05/03/2014 – Chenoa presentarà el seu nou treball el 17 de maig, a les 21 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona i no al Teatre Blas Infante, tal i com estava programat inicialment.

  Chenoa presentarà el seu nou treball el 17 de maig, a les 21 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona i no al Teatre Blas Infante, tal i com estava programat inicialment. El canvi d’ubicació ha estat motivat per raons organitzatives del mateix espectacle.

   

  Aquesta nova ubicació del concert comportarà també un canvi de localitats, per la qual cosa l’empresa oferirà als espectadors les millors butaques disponibles. En aquest sentit, les persones que hagin comprat l’entrada a través de Telentrada seran contactades per aquest servei per tal de notificar-los el nou emplaçament i oferir-los la possibilitat de canviar les entrades per a la nova sala o de recuperar l’import si no estan d’acord amb els nous seients.

   

  Les entrades comprades a taquilla hauran de ser bescanviades, o l’import dels bitllets recuperat, en la mateixa taquilla del Teatre Zorrilla. L’operació es pot realitzar fins al mateix dia del concert.

   

  Chenoa oferirà un concert acústic acompanyada per les guitarres de Javier Arpa i Alfonso Samos, aquest últim compositor de cançons de l’artista mallorquina des del 2007. L’actuació servirà per presentar a Badalona el nou single de la cantant.

   

  Per a qualsevol informació sobre el concert i el canvi d’ubicació es pot trucar al telèfon 93 384 40 22 o enviar un correu a l’adreça electrònica [email protected].