Círcol, Maristes i Badalonès, presenten alhora la seva candidatura a Copa

0
    43

El CB Coalci Sant Josep va tornar a fer un pas enrere lluny del centre parroquial. Tot i que el conjunt de Sergi Vives fa els deures a Badalona, no acaba de trobar regularitat quan disputa una jornada a domicili. Aquest cap de setmana, els badalonins van perdre a la pista del Barberà Team Values (87-62).

L'equip groc-i-lila va mantenir el partit ben viu durant pràcticament els 40 minuts. El matx va arrencar amb un petit avantatge local (19-12) però el Sant Josep va augmentar el ritme i el percentatge en atac abans del descans (42-33). A la represa, les defenses van ser protagonistes (55-46) però el Barberà va aniquilar qualsevol opció visitant al darrer quart (32-15). Will Truss amb 13 punts i 13 rebots va ser el jugador badaloní més destacat (24 de valoració).

A Copa Catalunya, vam tornar a viure una jornada rodona amb triple victòria badalonina. El Maristes Ademar de Lluís García va superar el Lliçà d'Amunt per un ajustat resultat de 80 a 79. L'equip vermell va arrencar el partit amb petit avantatge de quatre punts (20-16) gràcies a l'encert de Giménez. Abans del descans, però, la festa a La Plana va ser encara més descomunal a favor dels badalonins amb un percentatge elevat en el tir lliure (43-28). La victòria semblava molt assequible però el Lliça va despertar a la represa amb quatre triples (54-52). El bon primer temps de l'Ademar no va ser suficient i el partit es va decidir a la pròrroga (67-67) amb un ajustat 80-79.

Per la seva part, el Badalonès de Xavi Riera va guanyar el Grup Barna a la Nau. Tot i que el partit va arrencar a remolc (24-15), la diferència al marcador es va reduir a tres punts abans del descans (39-36). A la represa, els barcelonins van augmentar la diferència a nou (60-51) i els dimonis van remuntar als darrers 10 minuts amb 30 punts en un quart (74-81). Aquest dissabte a La Plana hi haurà derbi a les 19:30hBadalonès – Ademar.

A l'altre grup de la categoria, el Círcol Catòlic Cotonifici de Juli Jiménez va completar les alegries badalonines amb un triomf contra el Santa Coloma. El matx va mantenir un guió molt igualat i regular, sense que cap equip marxés al marcador. El primer quart va finalitzar amb un mínim avantatge badaloní (16-18), la mateixa diferència en què es va arribar al descans (33-35). A la represa, l'escletxa es va obrir un punt més (46-49) i el partit es va tancar amb una màxima de cinc punts (60-65).

Una categoria per sota, Primera Catalana, la Minguella va retornar al camí de la victòria. El conjunt de David Martin va superar el CB Ramon Llull a Casagemes per un ajustat 55 a 53. Els badalonins van arrencar amb un contundent 18-8 al quart inicial i van mantenir el lideratge abans del descans (23-18) i a la represa (35-33). A Segona Catalana, el Badalonès B va perdre a la pista del Santa Coloma B (82-68).

Finalment, a Tercera, el Sant Josep B va superar la UB Mir (85-79), el Círcol B va guanyar l'Stucom (50-96), el Natzaret va embutxacar-se el triomf a la pista de la Cultural (71-86), la Minguella B no va donar opcions a la Mina (76-69), el Maristes B va progressar contra la Gramenet (66-64) i l'ABB va tancar amb victòria contra la Llefià el dia de la presentació de tots els equips del club (83-59).