L’aigua torna a rajar al poliesportiu de Bufalà més d’un any i mig després

  0
  80
  DSC_0744.JPG

  04/12/2017 – La Generalitat dóna el vistiplau per aixecar les mesures cautelars, un cop assegurada la desaparició absoluta de legionel·la.

  Semblava no arribar mai, però les dutxes i el servei d'aigua del poliesportiu de Bufalà torna a funcionar aquesta setmana. Ho fa després de més d'un any i mig d'interrupció del subministrament, a instàncies de Salut de la Generalitat, per positiu en legionel·la. Un problema que es remuntava al mandat anterior i que ha costat molts mesos fer desaparèixer.

   

  Després de diverses actuacions i intents fallits per solucionar el problema, el govern va decidir finalment canviar tota la instal·lació. Unes obres que van acabar el passat mes de març, quan, en teoria, només faltava que la Generalitat realitzés les proves per assegurar el positiu en legionel·la. Un punt que s'ha allargat molt més del que s'esperava i que ha continuat donant problemes.

   

  Des d'Esports expliquen que les darreres setmanes s'han dut a terme les últimes inspeccions, que han resultat favorables, amb un nivell de legionel·la, no només baix com per poder obrir, sinó inexistent. La signatura per aixecar les mesures cautelars s'ha produït aquest mateix dilluns. En total, les actuacions per arreglar la situació i canviar canonades i caldera han suposat quasi 100.000 euros.