CiU critica el PP per apropiar-se del mèrit de projectes gestats durant l’anterior mandat

  0
  ciu.JPG

  01/09/2013 – La federació ha començat a repartir 30.000 butlletins per tota la ciutat en els quals recorda que instal·lacions com el dipòsit pluvial de l'Estrella o el nou passeig Marítim van ser projectats durant l'anterior mandat.

  “PP de Badalona: dos anys vivint de renda”. Amb aquest titular s’encapçala el tema central del darrer exemplar del butlletí Parlem-ne, que Convergència i Unió de Badalona ha començat a repartir a 30.000 llars de la ciutat i en el qual colpeja els dos anys de gestió del Partit Popular a l’Ajuntament de Badalona. La federació recorda que “Albiol ha inaugurat equipaments i serveis projectats feia temps com si fossin obra seva”, i posa com a exemples el nou dipòsit pluvial de l’Estrella, el nou tram del Passeig Marítim, l’ampliació de l’escola bressol Nero Nas, o la inauguració de l’equipament educatiu i cultural de la Clínica del Carme.

   

  CiU assegura que, pel que fa al dipòsit de recollida d’aigües pluvials de l’Estrella, aquest és un projecte impulsat per CiU des de la regidoria de Medi Ambient durant el mandat 2007-2011, i posa de manifest que la inauguració del nou tram del Passeig Marítim va ser finalment possible després que l’anterior govern aconseguís la inversió de Madrid. D’altra banda, en relació a l’escola bressol Nero Nas, els nacionalistes expressen que es tracta d’un equipament educatiu que s’ha ampliat aquest any, i que fou un projecte impulsat per l’anterior mandat; pel que fa a l’edifici del Carme, CiU adverteix que si l’equipament existeix és perquè la federació va posar-lo com a condició del pacte de govern del mandat 2007-2011, i que si ara acull serveis culturals i educatius oberts a persones que no siguin alumnes de la Universitat de Barcelona, com la sala d’exposicions o la sala d’estudi per a universitaris, és perquè CiU ho va situar com a elements imprescindibles per a donar el vist-i-plau a l’acord entre l’Ajuntament i la UB.

   

  El president del grup municipal, Ferran Falcó, ha manifesta “que el govern del PP porta dos anys vivint de renda” perquè s’apropia de forma “poc honesta dels equipaments i dels serveis que s’estan posant en marxa en aquest mandat i que són el resultat de la feina feta entre els anys 2007 i 2011”.

   

  La platja, gestió nefasta

   

  El líder de CiU també considera, sobre la gestió de la brutícia a les platges de la ciutat, que “ha estat una fugida d’estudi partidista responsabilitzar el govern de la Generalitat o la depuradora de Mataró de la presència de residus de tota mena surant a les aigües de la platja de Badalona, quan és més que evident que si hi havia compreses, rates mortes o plàstics i branques era perquè l’Ajuntament ha reduït de forma significativa la neteja dels carrers i les clavegueres”.

   

  Via Catalana i recollida solidària de menjar

   

  Finalment, el full informatiu fa referència a l’èxit de convocatòria de la Via Catalana a la ciutat, on es van reunir més de 20.000 persones en el que ha estat “la més gran manifestació de la història de Badalona”, amb uns carrers i un passeig marítim que en molts trams es van col·lapsar. El butlletí de CiU també destaca que la federació porta ja més de 2 tones de menjar recollides a benefici del Banc dels Aliments de la ciutat, i recorda que se’n continuaran fent.