El PP planteja una nova moció de censura després de la reobertura del cas 12-O

  0
  IMG_9067.JPG

  04/05/2017 – El grup municipal proposarà trobades amb l’oposició, sobretot el PSC, per derrocar el govern.

  El PP de Badalona proposarà als grups de l’oposició la celebració d'una reunió formal per explorar la possibilitat de presentar una moció de censura a la ciutat, després que l'Audiència de Barcelona hagi reobert el cas de desobediència del 12-O. Sobretot al PSC, partit clau per a la hipotètica aritmètica, i amb qui ja es va intentar una moció que finalment va quedar en res.

   

  El portaveu del PP a Badalona, Juan Fernández, ha demanat "estar per sobre de les sigles i actuar amb responsabilitat" davant el que considera un fet "vergonyant" de mal ús de la institució a favor del procés independentista i d'"humiliació" als ciutadans.

   

  Aquesta serà la segona vegada en mig any que la moció de censura sobrevola consistori, després que PSC i PP s'ho plantegessin també l'endemà mateix del Dia de la Hispanitat. Llavors l'acord no va ser possible per les línies vermelles que uns i altres van fixar abans inclús d'intentar la negociació.

   

  FEn un comunicat,  els socialistes avisen que no participaran de cap reunió que tingui per "únic objectiu obtenir protagonisme mediàtic". També consideren una "greu irresponsabilitat intentar polititzar el mes de mais en ple inici de les Festes". Conclouen els socialistes asseguran que no col·laboraran amb les "polítiques nefastes del PP i Albiol", i que treballen per "guanyar les eleccions el 2019".