CiU denuncia l’ús d’un quart cotxe de la Guàrdia Urbana per part del regidor de La Salut

  0
  lerma.JPG

  07/02/2013 – Els convergents asseguren que es tracta d'un vehicle rematriculat i que consta a la DGT com a adjudicat a serveis i control de trànsit.

  Després de la denunciar l’utilització de cotxes de la Guàrdia Urbana per part de membres del govern, CiU va tornar a arremetre ahir sobre aquest tema, en informar sobre un quart vehicle policial que hauria estat fent servir el regidor del districte de La Salut, Salvador Lerma, fins fa pocs dies, tant per a tasques relacionades amb el seu càrrec com per a qüestions d’índole personal.

   

  Es tracta, diu la federació nacionalista, d’un vehicle model Seat Córdoba, rematriculat, i que des del maig de 2012 consta a la DGT com a adjudicat a serveis i control de trànsit. Es tractaria, per tant, d’un quart vehicle que hauria d’estar fent tasques policials i que hauria estat destinat a l’ús d’un regidor, qui, per les informacions rebudes, l’hauria utilitzat també en assumptes personals. Cal recordar, alhora, que es tracta del regidor de La Salut, de qui tots els grups de l’oposició han demanat el cessament arran de les obres al pis de la seva ja excoordinadora de barri, i que s’haurien inclòs en actuacions encarregades pel Consistori a finançar amb recursos públics.

   

  El regidor de Seguretat, Miguel Jurado, va lamentar que els convergents tornessin a atacar aquest assumpte i va argumentar ahir que el vehicle esmentat és un cotxe recuperat del dipòsit municipal on havia romàs abandonat “durant anys” i que ara, després de la seva recuperació, es fa servir com a vehicle auxiliar i està adscrit a la Guàrdia Urbana. Es tracta, però, afirma, d’un vehicle que no està logotipat ni tampoc es troba equipat policialment.