El Santa Coloma sua per guanyar a Alella (75 a 85)

0
    33
    19/03/2014
    Els colomencs anaven per darrere a meitat del 3r quart, pe`ro un parcial a l'inici de l'últim va acabar sent definitiu

El Santa Coloma va haver de patir de valent per guanyar a la pista de l'Alella, un dels rivals que s'està jugant evitar la promoció de descens.

Els del Baix Maresme van fer un joc molt agressiu i ràpid al davant, i van ser molt durs al darrere, castigant als colomencs amb una defensa pressionant a tota pista, al límit del reglament
    Tot i això, un parcial a l'inici de l'últim quart va donar el coixí suficient per no patir al tram final.

El 1r quart va ser un bonic intercanvi de cops, que es va saldar a favor del Santa Coloma (19 a 23). Perotti, Pujol i Ferrer eren els més incisius per part local, mentre que el Santa Coloma responia amb 10 punts d'Arredondo, que va fer un dels millor partits de l'any.

Al 2n quart però, les coses es va igualar. Tot i que dos triples seguits de Juanito Rodriguez posaven el 24 a 31, els verds van ajustar la defensa i van sumar a Ros entre els referents ofensius (38 a 38).

Després del pas pels vestidors, l'Alella va aconseguir completar la remuntada i es va posar 4 amunt en diverses ocasions, però el Santa Coloma, molt treballador, es va refer des de la línia de tirs lliures, i amb Àlex López com a cap d'operacions, va tancar el quart 2 amunt (59 a 57).

L'inici de l'últim quart va ser la clau del partit. La bona defensa dels vermells va facilitar les coses al davant, i després d'un triple de Torres i 6 punts seguits de López, la diferència es va estabilitzar sobre els 10 punts. Els locals ho van seguir intentant, però els triples de Torres i Arredondo, i els tirs lliures de López, van impedir la reacció.

Cada triomf acosta més al Santa Coloma al bitllet cap a la 1a Catalana abans de les últimes jornades. Aquest dissabte farà un pas més cap a aquest objectiu a les 19:30 a casa contra l'UBSA B.