Ciutadans celebra a La Salut la seva presentació al Barcelonès Nord

  0
  ciutadans.JPG

  22/07/2013 – La formació política va organitzar el primer esdeveniment important al Barcelonès Nord, un mes després de renovar la seva junta.

  Ciutadans va celebrar divendres la seva posta de llarg a Badalona. Un mes després de constituir la seva nova junta, l'agrupació del Barcelonès Nord va organitzar al Centre Cívic de La Salut el seu primer acte important a la comarca, que va comptar, a més, amb la presència dels diputats al Parlament de Catalunya Jordi Cañas i Inés Arrimadas.

   

  Davant d'un centenar de personas, l'encarregat de transmetre les idees de Ciutadans a nivell local va ser el coordinador de l'agrupació al Barcelonès Nord, Fausto Ramírez. El partit, que va aconseguir un augment considerable a Badalona durant les darreres eleccions autonòmiques, es presenta com l'alternativa al corrent nacionalista català promogut, sobretot, des del passat setembre. Arrimadas va parlar de la dura situació per la que passa l'estat, amb un alt nivell d'atur i casos de corrupció a tots els nivells, entre d'altre problemes. La diputada  va remarcar que la solució és deixar de fer protagonistes a polítics i partits, ja que són els ciutadans el centre de la democràcia, i impulsar una transparència extrema i una administració eficient, eficaç i sense duplicitats per estalviar despeses. Cañas, per la seva part, va afegir que, a Catalunya, a més, no només existeixen aquests problemes, sinó que s'ha de debatre cada dia una qüestió que, per Ciutadans, està molt clara: ser espanyol o no ser-ho. "Alguns volen que deixem de ser espanyols. Però perquè ho he de votar si ho tinc molt clar? Això del dret a decidir és una 'memez' intel·lectual", va espetar el diputat.