Cloenda amb un regust dolç a la boca (0-3)

0
    31
    X. García

El Seagull va tancar la temporada amb un partit que reviurà el curs vinent a Primera B. Les ‘gavines’ van superar el Collerense en la darrera jornada de Lliga i, a més a més, amb bon regust. “Vam fer un molt bon partit en un camp molt difícil, jugant un molt bon futbol, en un camp en molt mal estat”, analitza l’entrenador badaloní, Jordi Ferrón. Aquesta darrera afirmació la van denunciar les jugadores del ‘Colle‘ amb una pancarta abans de l’inici del matx: ‘exigim la renovació de la gespa per poder competir en garanties’, es podia llegir al llençol.

Durant el partit, el Seagull va dominar el duel des del principi. La capitana Alba Gordo va inaugurar el marcador al minut 15 gràcies a un gol des del punt de penal. Les blaves van seguir assetjant la porteria del Collerense, i quan faltaven quatre minuts pel descans les visitants van poder ampliar el marcador gràcies a una passada de la mort d’Irina que Nuria Garrote va engaltar dins la porteria fent pujar el 0-2 al marcador.
    A la segona meitat, les badalonines de Jordi Ferrón va sentenciar el partit amb un gol de cap de Mar al minut 60.

“El Collerense va intentar fer el seu partit, però nosaltres vam estar molt bé, tot i anar amb poques jugadores i una juvenil i una del filial i haver patit la lesió de Pili Garrote”.
    Amb aquest resultat, el Seagull tancarà la temporada en segona posició -per quarta temporada seguida – amb 63 punts i el Collerense en cinquena posició amb 48 punts D’aquesta manera, ambdós equips ascendeixen de categoria i l’any que ve es tornaran a enfrontar a la Primera B.

“Ja estem pensant en l’any que ve, i tot i que ha sigut una llàstima no haver pogut aconseguir la primera posició, crec que hem fet una molt bona temporada, deixant al següent classificat a 13 punts”, valora Ferrón.