Una temporada òrfena d’ascensos regionals

  0
  Manel Expósito

  Unificació Llefià, Young Talent, Pomar, Àguila o Pere Gol ens han engrescat en les darreres temporades.

  Des del curs 2012 – 2013, les celebracions i ascensos de categoria entre els diferents equips i clubs de la ciutat s’han anat alternant curs rere curs. Cada any, hi havia un barri diferent badaloní que festejava un ascens.

  Però aquesta consecució de títols posarà punt final aquesta temporada. Malauradament, el futbol amateur badaloní no es troba en el seu millor moment històric i com, a conseqüència, es traduirà en una campanya òrfena. Ara com ara, el futbol regional badaloní està format per un total de 6 equips (5 clubs): 2 a Segona (Llefià i YTFA), 2 a Tercera (Lloreda i Pere Gol) i 2 a Quarta (Pere B i Bufalà). D’altra banda, també hem viscut dues baixes en categoria amateur: Sistrells i Àguila, ambdós a Quarta Catalana fins fa un mes.

  Analitzant la part positiva d’aquesta situació, les opcions de patir un descens de categoria són més aviat mínimes, drama que hem viscut en les darreres dues campanyes, amb la pèrdua de categoria a Lloreda i Pomar. El Young Talent buscarà evitar aquesta vivència a Segona i assolir la salvació matemàtica al tram final de la temporada.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí