Cloenda del Joventut Femení amb un bon debut a Lliga Femenina 2

  0
  David Grau / CJB

  EL Joventut Femení ha estat el primer equip verd-i-negra que ja ha tancat la temporada 2020 – 2021. La Lliga Femenina 2 és la competició més matinera que conclou el seu curs, a finals del mes de març. Durant l’abril, es disputarà la Fase Final de LF2 però l’equip de Guillem ‘Willy’ Abelló no ha aconseguit aquest objectiu.

  Molt bon debut del conjunt badaloní en la seva estrena en la categoria, amb 14 victòries i 12 derrotes. Un balanç molt positiu d’un conjunt que ha anat de menys a més i ha arribat a superar rivals amb més experiència a la categoria com l’Snatt’s Femení Sant Adrià, l’Stadium Casablanca o el Geieg Uni Girona. L’equip badaloní hauria pogut assolir l’ascens a la Lliga Pro però el partit impugnat per part de la UE Mataró, que van guanyar a la pista, els hi podria haver confirmat l’ascens a la nova categoria, un esglaó més amunt de l’actual Lliga Femenina 2.

  De qualsevol manera, excel·lent debutat del Joventut a la segona màxima categoria nacional.L’equip va signar i entregar una samarreta commemorativa al president verd-i-negre, Juanan Morales.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí