El Badalona s’aferra amb força a l’ascens des del punt de partida (4-1)

0
    26
    CF Badalona

Aquest Badalona engresca i de quina manera! El conjunt escapulat va arrencar diumenge la segona fase de la temporada amb una victòria estratosfèrica davant La Nucia.

El CF Badalona va haver de remuntar la diana inicial del conjunt valencià i ho va fer amb una autèntica exhibició del seu olfacte golejador. Victòria per quatre gols a un i primera final superada amb èxit, en un gran partit de l’equip i un Jairo Cárcaba excels amb 2 gols.
    El davanter de Gijón es va estrenar com a titular i també com a golejador escapulat després d’anotar el gol de l’empat i el tercer.

El Badalona va començar el matx a l’Estadi – el tercer amb públic d’aquesta temporada – tenint el domini del joc. Tot i això, la Nucia es va avançar al marcador en una de les seves poques arribades a porteria rival. Poc va durar l’alegria visitant perquè Jairo va començar el seu recital particular amb dues grans rematades de cap dignes de killer. Musa tampoc va fallar a la seva cita amb el gol de penal i va transformar el 2-1. Victòria per la mínima i remuntada escapulada en només dos minuts.

A la represa, el Badalona va tornar a treure les urpes i en només 5 minuts va augmentar la diferència gràcies al gol de Néstor Albiach i ho podria haver fet més, però es va topar amb els pals. Jairo va engaltar dues rematades més de cap que es van estavellar contra la fusta, i Robert Simón també va gaudir d’un parell d’ocasions clares. EL marcador, però, no es va moure més tot i els intents locals i una falta al travesser de Fofo a la recta final del partit.

Victòria importantíssima per començar la segona fase dels escapulats que ara afrontaran el desplaçament al Rico Pérez d’Alacant amb més tranquil·litat, per enfrontar-se a l’Hércules  aquest dissabte a les 18:00 hores. Els badalonins arrenquen la fase decisiva de la temporada amb 3 punts i defensaran a partir d’ara la segona posició, que dóna accés a l’ascens a la Primera RFEF.